FAQs

In deze FAQ krijg je antwoordt op de meest gestelde vragen over Sander Schimmelpenninck.

Het boek “Elite gezocht” van Sander Schimmelpenninck is te bestellen via Bol.com en Management boek!

Zijn andere boek “Sander en de brug” is te bestellen via de Correspondent.

Ja! Adverteren in de Zelfspodcast is mogelijk door contact op te nemen met crijn@sanderschimmelpenninck.nl of doormiddel van het contactformulier.

Ja! Sander Schimmelpenninck is te boeken als spreker. Sander Schimmelpenninck is breed georiënteerd en spreekt over Ondernemerschap, Business & Management, Bestuur, Beleid & Politiek, Economie & Financiën, Innovatie & Trends en Journalistiek. Sander Schimmelpenninck spreekt in het Nederlands, Engels en Duits. 

Sander Schimmelpenninck boeken als spreker voor jouw evenement? Neem contact met crijn@sanderschimmelpenninck.nl of doormiddel van het contactformulier in te vullen.

Ja! Sander Schimmelpennick is heel toegankelijk, heeft humor en schroomt niet om als dagvoorzitter kritische vragen te stellen of kanttekeningen te plaatsen. Zo ontstaan de mooiste resultaten vanuit een goede discussie en heeft iedereen veel gesprekstof na afloop.

Sander Schimmelpenninck boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement? Neem contact met crijn@sanderschimmelpenninck.nl of doormiddel van het contactformulier in te vullen.

Sander Schimmelpenninck is een journalist, spreker, dagvoorzitter, hoofdredacteur en schrijver. Sander Schimmelpenninck is opgegroeid in Twente en woont nu in Amsterdam. Hij studeerde rechten in Rotterdam en Milaan. Sander Schimmelpenninck is bekend als hoofdredacteur van de Quote en won ‘De Slimste Mens’ in 2018.

Load More